تولید محتوای ویدئویی

شاید به دلیل همگرا شدن (در هم تنیده شدن) رسانه‌ها ارائه یک تعریف جامع و کامل از محتوای تصویری تا حدودی دشوار باشد. منظور ما از محتوای تصویری محتوایی است که در آن از عکس و یا هر نوع تصویر دیگری استفاده شده باشد.

به طور خاص‌تر، منظور محتوایی است که در آن از طریق عکس با مخاطب ارتباط برقرار شود. این عکس می‌تواند به صورت مستقل و یا در کنار یک محتوای متنی مورد استفاده قرار گیرد.

در چند سال گذشته در شبکه‌های اجتماعی شاهد تغییراتی از تجربه متن-محوری به تجربه تصویر-محوری بوده‌ایم. تمایل به استفاده از شبکه‌های اجتماعی تصویری به دلیل ذائقه مخاطب است که البته مخاطب این تغییر ذائقه را مدیون پیشرفت گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و تجربه استفاده از اینترنت موبایلی است.

در مقایسه با تایپ کردن، عکس گرفتن با دوربین موبایل‌های امروزی بسیار ساده‌تر است. از همین رو، آمارها نشان می‌دهند در سال 2015 روزانه سه میلیارد و 200 میلیون تصویر دیجیتال در چهار شبکه اجتماعی اسنپ‌چت، فیسبوک، اینستاگرام، و واتساپ به اشتراک گذاشته شده است.

پس این واقعیت که اینستاگرام و پینترست به ترتیب در جایگاه دومین و چهارمین شبکه اجتماعی مخاطبان آمریکایی قرار گرفته‌اند، هیچ جای تعجبی ندارد. این مجموعه تغییرات که از پیشرفت فناورهای نشأت گرفته و در نهایت ذائقه مخاطب را تغییر داده باعث شده است که عبارت قدیمی ” یک تصویر ارزش هزار کلمه را دارد! ” اکنون در مقایسه با گذشته جایگاه به مراتب بهتری کسب کند.

ذکر این نکته نیز لازم است که با توجه به پیشرفت‌ فناوریهای نوین، برخی از نرم‌افزارهای تشخیص تصویر نیز ایجاد شده‌اند تا پاسخگوی پاسخ به جستجوی کاربران باشد، هرچند که این نرم‌افزارها مراحل اولیه توسعه خود را می‌گذرانند، و از سطح چندان پیشرفته‌ای برخوردار نیستند.

بر اساس آنچه بیان شد، می‌توان گفت که با تولید محتوای تصویری و قرار دادن تصاویر مستقل و یا تصاویری در یک محتوای متنی، شما ضمن افزایش کیفیت محتوای خود در جذب مخاطب نیز به نتایج مطلوب‌تری دست خواهید یافت.