تولید محتوای صوتی

به هر نوع اطلاعات منتشر شده‌ای که مصرف آن از طریق شنیدن امکان‌پذیر است، را محتوای صوتی می‌گوییم. این نوع می‌تواند شامل هر نوع سرگرمی شنیداری و یا دارای اهداف بازاریابی باشد.

محتوای صوتی مانند پادکست، کتاب‌های صوتی، و سایر موارد مشابه را می‌توان از طریق اسپیکرهای کامپیوتر، موبایل، مولتی مدیا، و هر ابزار دیگری که قابلیت پخش قالب‌های صوتی را داشته باشند، استفاده کرد.

برخلاف محتوای ویدئویی، محتوای تصویری، و محتوای متنی؛ محتوا صوتی با هدف استفاده آسان هنگام رفتن در یک مسیر و یا انجام فعالیت‌های چندگانه تولید می‌شود. بطور کلی سه تکنیک برای تولید محتوای صوتی وجود دارد که عبارتند از:

  • ضبط صدای انسان
  • تغییر متن مکتوب به کلمات صوتی با استفاده از پردازش زبان‌های طبیعی (NLP)
  • تشخیص دستورات صوتی از طریق اسپیکرهای (بلندگوهای) هوشمند یا دستگاه‌های صوتی

با توجه به افزایش روزافزون اهمیت محتوای صوتی، بهره‌گیری از آنها برای کسب و کارهای مختلف ضرورتی اجتناب‌ناپذیر محسوب می‌شود.

 سازمان‌ها با تولید محتوای صوتی می‌توانند تعامل خود را با مشتریان و مخاطبان خود افزایش دهند و به سئوالات آنها نیز پاسخ دهند. محتوای صوتی را همچنین می‌توان در صفحه سایت قرار داده و حتی با ترجمه های مختلف آن زمینه افزایش مخاطب را ایجاد کرد.

تولید محتوای صوتی می‌تواند فواید زیادی به همراه داشته باشد. همانگونه که شما هم احتمالا تجربه کرده‌اید، محتوای صوتی برای دقایق طولانی‌تری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وجود ظرفیت‌هایی که در گوشی‌های تلفن همراه ایجاد شده و همچنین امکان اتصال آنها به مولتی‌مدیاهایی که در ماشین و منزل استفاده می‌کنیم نیز فرصت استفاده از محتوای صوتی را بیش از پیش افزایش داده است.

 سازمان با تولید محتوای صوتی، امکان ایجاد یک صدای ویژه برند خود را پیدا می‌کنند. برای حضور در محیط رقابتی فعلی کسب و کارها به ویژه در محیط آنلاین، استفاده از تولید محتوای صوتی می‌تواند مسیر دستیابی به اهداف را کوتاه‌تر کند. اگر قصد تولید محتوای صوتی حرفه‌ای دارید، از اینجا سفارش خود را ثبت کنید.